La Nostra Carta
La Carta del Mesón Gallego
Entrants Freds
Anxoves de l’Escala
Salpicó de Marisc
Salpicó de Polp
Espàrrecs Gruixuts amb dues Salses
Espàrrecs amb Pernil de Gla
Margallons amb Rocafort
Esqueixada de Bacallà
Escalivada amb Anxoves de l’Escala
Amanida amb Tonyina
Amanida Caprese i Alvocat
Amanida Fonda Gallega
Amanida amb Formatge de Cabra al Forn
Còctel de Gambes
Torrada amb Pernil de Gla
Torrada amb Anxoves de l’Escala
Pernil de Gla
Llom Ibèric
Formatge Manxec Flor de Esgueva
Entrants Calents
Brou Gallec
Sopa de Peix
Sopa de Marisc
Ous Estrellats Estilo Mesón
Ous Estrellats Trufados amb Butifarra Catalana, Ceba Caramelitzada i Foie
Truita de Gambes
Mil Fulles de Carbassó, Pernil i Girgolas amb Formatge de Cabra al Forn
Mil Fulles d’Albergínia (Pate de Foie,Bolets i Sobrassada amb Ous de Guatlla)
Carxofes Farcides amb Petxines de pelegrí i Gambes al Forn
Bunyols de Bacallà
Croquetes Casolanes de Pernil Ibèric
Pebrots del Padró
Peixos
Parrillada de la Casa
Llenguado a l’Agrado
Lluç a la Planxa
Lluç a la Gallega, Basca o Marinera
Turbot a la Planxa
Turbot a la Gallega, Basca o Marinera
Rap a la Planxa
Rap a la Gallega, Basca o Marinera
Bacallà a Mousse de All i Oli
Bacallà a la Gallega
Bacallà amb Salsa de Porros i Ametlles
Polp a la Gallega (A Feira)
Carns
Mitjana de Vedella Gallega (Suprema 550grs)
Entrecot de Vedella Gallega (Suprema 350 grs)
Mitjana de Bou Gallec (1 Kgrs)
Rellom de Vedella Gallega
Rellom amb Foie i Salsa de Gerd
Rellom amb Foie i Formatge de Cabra
Costelles de De llet
Lacón amb Grelos, Cachelos i Xoriço
Espatlla o cuixa de Cabrit al Forn (per encàrrec)
Costelles de Cabrit a la Milanesa
Suplement de Salses (Rocafort i al Pebre)
Mariscs
Xipirones a l’Andalusa
Calamars a la Planxa o Andalusa
Calamars a l’Estil Mesón
Calamars a l’Estil Xef (mongetes de Ganxet, Botifarra i ceba)
Sèpia
Nécoras (unitat)
Navaixes Gallegues
Cloïsses Gallegues
Cañaillas
Escopinyes
Escamarlans
Gambes de Palamós
Cloïsses Gallegues amb Polp
Musclos Gallecs al Vapor o a la Marinera
Especialitats
Arròs Negre
Arròs Caldós de Llamàntol
Caldereta de Llamàntol
Paella de Marisc (per persona)
Paella de Llamàntol
Fideuà
Llagosta Vermella Gallega (per encàrrec)
Llamàntol Gallego (per encàrrec)
Percebes Gallecs (per encàrrec)
Mínim dues persones
• Fem Paelles i Fideuas per portar
APORTAT PER
Dolores Souza