La nostra Carta
Esculli entre una gran varietat de plats elaborats amb productes de màxima qualitat i denominació d’origen certificada.
Entrants Freds
PLATS
1/2 RACIONS
RACION
Anxoves de l’Escala
7,00€
12,00€
Salpicón de Mariscs
—–
12,00€
Salpicón de Polp
—–
14,50€
Espàrrecs Gruixuts amb dues Salses
—–
9,00€
Espàrrecs amb Pernil de Gla (Bellota)
—–
15,00€
Margallons (Palmitos) amb Rocafort
—–
9,00€
Esqueixada de Bacallà
—–
12,50€
Escalibada amb Anxoves de l’Escala
—–
12,00€
Amanida de Tonyina
—–
8,50€
Amanida Caprese i Alvocat
—–
9,50€
Amanida Mesón Gallego
—–
9,50€
Amanida amb Formatge de Cabra al Forn
—–
9,50€
Còctel de Gambes
—–
12,00€
Torrada amb Pernil de Gla (cinco Bellota)
—–
17,00€
Torrada amb Anxoves de l’Escala
—–
11,00€
Pernil de Gla (cinco Bellota)
15,00€
26,00€
Llom Ibèric
15,00€
24,00€
Formatge Manxec Flor de Esgueva
5,00€
10,00€
Entrants Calents
PLATS
1/2 RACIONS
RACION
Brou Gallec
—–
7,00€
Sopa de Peix
—–
7,00€
Sopa de Marisc
—–
8,00€
Ous Estrellats Estil Mesón
—–
12,00€
Ous Estrellats Trufats amb Botifarra Catalana Ceba Caramel·litzada i Foie
—–
14,50€
Truita de Gambes
—–
12,00€
Mil Fulles d’Albergínia (Pate de Foie,Bolets i Sobrassada amb Ous de Guatlla)
—–
13,00€
Carxofes Farcides amb viciras i Gambes al Forn
—–
12,50€
Bunyols Casolanes de Bacallà
7,00€
12,00€
Croquetes Casolanes de Pernil Ibèric
7,00€
12,00€
Pebrots del Padró
—–
9,00€
Peixos
PLATS
1/2 RACIONS
RACION
Graella de la Casa
—–
31,00€
Llenguado al Gust
—–
23,00€
Lluç a la Graella
—–
17,00€
Lluç a la Gallega, Basca o Marinera
—–
20,00€
Rèmol a la Planxa
—–
21,50€
Rèmol a la Gallega, Basca o Marinera
—–
24,00€
Rap a la Planxa
—–
21,50€
Rap a la Gallega, Basca o Marinera
—–
24,00€
Bacallà al Mousse d’ All i Oli
—–
20,00€
Bacallà a la Gallega
—–
22,00€
Bacallà amb Salsa de Porros i Ametlles
—–
20,00€
Polp a la Gallega (A Feira)
15,50€
27,00€
Carns
PLATS
RACION
Mitjana de Vedella Gallega (Suprema 550grs)
22,00€
Entrecot de Vedella Gallega (Suprema 350 grs)
18,00€
Mitjana de Buey Gallec (1 Kgr)
46,00€
Solomillo de Ternera Gallega
23,00€
Fillet amb Foie i Salsa de Gerd
27,00€
Fillet amb Foie i formatge de Cabra
27,00€
Costelles de Lletó
17,00€
Lacón de porc amb Grelos, Cachelos i Xoriço
14,00€
Espatlla o Pota de Cabrit al Forn (per encàrrec)
27,00€
Costelles de Cabrit a la Milanesa
19,50€
Suplement de Salses (Roquefort i al Pebre)
2,50€
Mariscos
PLATS
1/2 RACIONS
RACION
Xipirons a l’Andalusa
8,50€
15,00€
Calamars a la Graella o a l’Andalusa
8,50€
15,00€
Calamars Estil Mesón
9,50€
15,75€
Calamars Estil Xef (Mongetes de Ganxet, Botifarra i ceba)
9,75€
16,00€
Sipia
—–
15,00€
Nécoras (unitat)
—–
9,00€
Navaixes Gallegues
—–
19,00€
Cloïsses Gallegues
—–
S/M
Canyailles
—–
15,00€
Escopinyes
—–
14,00€
Escamarlans
—–
S/M
Gambes de Palamós
—–
S/M
Cloïsses Gallegues amb Polp
—–
30,00€
Musclos Gallecs al Vapor o a la Marinera
—–
11,00€
Especialidades
PLATS
RACION
Arròs Negre
17,00€
rròs Caldós de Llamàntol
2300€
Caldereta de Llamàntol
S/M
Paella de Marisc (per persona)
17,00€
Paella de Llamàntol
23,00€
Fideua
17,00€
Llagosta Vermella Gallega (per encàrrec)
S/M
Llamàntol Gallec (per encàrrec)
S/M
Percebes Gallecs (per encàrrec)
S/M
Arroz con verduras (Mínim dues persones)
16,00€
* Fem Paelles i FIdeuás per a portar
Faci ara la seva reserva trucant al 934 73 06 08
O ompli el següent formulari