els nostres orígens

 

Situat en el municipi barceloní de Sant Just Desvern, El Mesón Gallego porta 25 anys de marxa professional. És un negoci familiar que actualment lidera Sergio Rodríguez, fill dels fundadors, qui ens explica que està molt orgullós i agraït als seus pares de l’esforç i el treball que han invertit a aconseguir que aquest restaurant perduri en el temps. El Mesón Gallego va obrir tímidament les seves portes al canvi al moment que Sergio va prendre el comandament. Va actualitzar una mica la decoració, va incrementar la varietat de la carta i va introduir algunes receptes més elaborades, encara que això sí, sense substituir la filosofia que ha fet que El Mesón Gallego s’hagi mantingut durant tants anys. 

El tipus de cuina que trobarem en aquest establiment és principalment gallega –de fet tant la carn com el marisc, ens expliquen, que ho porten de Galícia- però alhora s’ha enriquit amb altres propostes. És així com podem començar amb un platet de pernil o uns xipirons a l’estil cantàbric, a continuació optar o per una de les especialitats de la casa: les paelles, el Polp amb cloïsses o els Ous trencats –amb patata fornera, xoriço esmollat, pebrot, all i tomàquet-;  un plat més elaborat com el Milfulles de carbassó amb un pernil, poma i formatge de cabra o els clàssics de carn o de peix com el Rap a la gallega, o a la basca. 

 

RESERVES

 

Restaurante Mesón Gallego

INFORMACIÓN IMPORTANTE!
Queremos informar a todos nuestros clientes que ya tenemos abierta la terraza y el local, ademas seguiremos con el servicio a domicilio y para recoger.
Cumpliendo con la nueva normativa para hacer frente al COVID-19 tendremos de momento aforo limitado.
Estos son los horarios y condiciones:
Horario de envíos y recogida: de 13 a 16
De lunes a viernes:  Menú y carta
Domingos: carta

Restaurante
De lunes a viernes: Menú y carta
Domingos: carta
Cenas: Miércoles, Jueves y Viernes
Aceptamos pedidos con días de antelación
Envíos sin coste adicional – Somos especialistas en arroces
Datos de contacto: Teléfono fijo 934 730 608 // Móvil y Whatsaap al 629 037 755
Email. mesongallegopedidos@gmail.com
Cumplimos con todas las  normas de seguridad y prevención. Solo se entregara en el local los pedidos que se hayan pedido con anterioridad.