Restaurants
a Sant Just Desvern

 

 

Esculli entre una gran varietat de plats elaborats amb productes de màxima qualitat i denominació d’origen certificada.

 

 

Restaurants a Sant Just Desvern

 

 

Mesón Gallego és un dels millors restaurants a Sant Just Desvern per gaudir entre amics de la millor cuina gallega i ibèrica en el millor ambient. En el nostre restaurant et podem oferir les millors carns i mariscs que podràs trobar en Sant Just. També podràs gaudir de les nostres especialitats, com els nostres arrossos: arròs negre, paella de marisc o arròs caldós, etc. No oblidis que també servim els arrossos per portar. Vols un pla per a les nits del dimecres, dijous o divendres? Si et ve de gust sortir de tapes amb la teva parella, la teva família o els teus amics en Sant Just, el nostre restaurant t’ofereix un ambient únic gràcies als nostres amplis salons i terrasses i la decoració d’aire distès i tradicional que es respira.

Perquè puguis gaudir plenament de la nostra proposta gastronòmica les nits de dimecres, dijous i divendres et recomanem que provis un dels nou menús degustació. Cadascun d’ells et proposa un viatge pels nostres millors plats i especialitats, elaborats amb amor a la nostra gastronomia a partir de les millors matèries primeres. Els nostres menús degustació són una de les propostes més interessants que trobaràs en els restaurants de Sant Just.

Mesón Gallego: un dels millors restaurants a Sant Just Desvern

Al Mesón Gallego és un dels millors restaurants que trobaràs a Sant Just Desvern si  el que cerques és una proposta gastronòmica honesta, en la qual la qualitat del producte és l’estel indiscutible. Tot això en un ambient relaxat i natural en el qual et sentiràs totalment al teu gust. El servei que t’oferirem en el nostre restaurant és totalment amable i atent. Per a nosaltres la satisfacció total dels nostres clients és el nostre major objectiu. Per aquest motiu dispensar un bon servei en els nostres salons i terrasses és l’ingredient secret per aconseguir l’ambient distès que estàs buscant. Si estàs buscant un restaurant en Sant Joan Despí o en els seus voltants crida’ns i fes ara la teva reserva al Mesón Gallego tant si vols venir amb la teva parella com si véns amb un grup d’amics o familiars. T’esperem.

 

La recomenació de la setmana…

 

 

APORTAT PER

Dolores Souza

 

 

“Gaudi de la millor carn gallega acompanyada dels pebrots de Padró.”

 

INFORMACIÓN IMPORTANTE!
Queremos informar a todos nuestros clientes que ya tenemos abierta la terraza y el local, ademas seguiremos con el servicio a domicilio y para recoger.
Cumpliendo con la nueva normativa para hacer frente al COVID-19 tendremos de momento aforo limitado.
Estos son los horarios y condiciones:
Horario de envíos y recogida: de 13 a 16
De lunes a viernes:  Menú y carta
Domingos: carta

Restaurante
De lunes a viernes: Menú y carta
Domingos: carta
Cenas: Miércoles, Jueves y Viernes
Aceptamos pedidos con días de antelación
Envíos sin coste adicional – Somos especialistas en arroces
Datos de contacto: Teléfono fijo 934 730 608 // Móvil y Whatsaap al 629 037 755
Email. mesongallegopedidos@gmail.com
Cumplimos con todas las  normas de seguridad y prevención. Solo se entregara en el local los pedidos que se hayan pedido con anterioridad.