Restaurants
a Sant Joan Despí

 

 

Esculli entre una gran varietat de plats elaborats amb productes de màxima qualitat i denominació d’origen certificada.

 

 

Restaurants a Sant Joan Despí

 

 

El Mesón Gallego és un dels millors restaurants a Sant Joan Despí i els seus voltants per gaudir amb els amics o la família de la cuina gallega i ibèrica de major qualitat, i en l’ambient més agradable.

En el nostre restaurant podràs trobar les millors carns i mariscs de Galícia que t’oferiran en qualsevol restaurant de la zona de Sant Joan Despí, entre altres delícies de la gastronomia espanyola. Et recomanem que provis alguna de les nostres especialitats com els nostres arrossos: paella de marisc, arròs amb llamàntol, arròs negre. Elaborem els nostres arrossos perquè els puguis gaudir en el restaurant o per portar.

T’oferim dues propostes per a les nits del dimecres, dijous o divendres. D’una banda et proposem un sopar informal de tapes amb la teva parella, la teva família o amics. A l’àrea de Sant Joan Despí, el nostre restaurant t’ofereix el més adequat per gaudir d’aquest tipus de vetllades.

No et pots perdre els nostres increïbles menús degustació en les nits de dimecres, dijous i divendres. Hem creat nou complets menús degustació, cadascun dels quals es compon d’alguns dels nostres millors plats i especialitats i et permetran descobrir els millors productes de la nostra gastronomia. Sens dubte, una de les propostes més interessants que trobaràs entre els restaurants a la zona de Sant Joan Despí.

Mesón Gallego: un dels millors restaurants a Sant Joan Despí i voltants

Si t’agrada el tipus de cuina en la qual la qualitat del producte és el més important, Fonda Gallego serà per a tu un dels millors restaurants a l’àrea Sant Joan Despí. Sobretot si el que cerques és, a més, en un ambient relaxat i natural en el qual et sentiràs totalment al teu gust.

Per a nosaltres és molt important el servei que oferirem als nostres clients, sempre proper, atent i eficaç. És l’ingredient secret per aconseguir l’ambient natural i distès en els nostres salons i terrasses.

Si vols sopar en un dels millors restaurantes de Sant Feliu i els seus voltants fes de seguida la teva reserva en el Mesón Gallego per a un sopar en parella, amb un grup d’amics o familiars. T’esperem.

 

La recomenació de la setmana…

 

APORTAT PER

Dolores Souza

 

“Gaudi de la millor carn gallega acompanyada dels pebrots de Padró.”

 

INFORMACIÓN IMPORTANTE!
Queremos informar a todos nuestros clientes que ya tenemos abierta la terraza y el local, ademas seguiremos con el servicio a domicilio y para recoger.
Cumpliendo con la nueva normativa para hacer frente al COVID-19 tendremos de momento aforo limitado.
Estos son los horarios y condiciones:
Horario de envíos y recogida: de 13 a 16
De lunes a viernes:  Menú y carta
Domingos: carta

Restaurante
De lunes a viernes: Menú y carta
Domingos: carta
Cenas: Miércoles, Jueves y Viernes
Aceptamos pedidos con días de antelación
Envíos sin coste adicional – Somos especialistas en arroces
Datos de contacto: Teléfono fijo 934 730 608 // Móvil y Whatsaap al 629 037 755
Email. mesongallegopedidos@gmail.com
Cumplimos con todas las  normas de seguridad y prevención. Solo se entregara en el local los pedidos que se hayan pedido con anterioridad.