Restaurants
a Sant Feliu

 

 

Esculli entre una gran varietat de plats elaborats amb productes de màxima qualitat i denominació d’origen certificada.

 

 

Restaurants a Sant Feliu

 

 

El Mesón Gallego és un dels millors restaurants a Sant Feliu i els seus voltants per gaudir amb els amics o la família de la cuina gallega i ibèrica de major qualitat, i en l’ambient més agradable.

En Fonda Gallego podràs trobar carns i mariscs de Galícia. No has de deixar de provar alguna de les nostres especialitats com els arrossos: arròs negre, paella de marisc o arròs amb llamàntol. Podràs gaudir els nostres arrossos en el restaurant o els pots demanar per portar.

Què millor pla per a les nits del dimecres, dijous o divendres que sortir en pla informal de tapes amb la teva parella, la teva família o els teus amics? Per la zona de Sant Feliu, el nostre restaurant t’ofereix el millor ambient.

Una altra interessant proposta que no et pots perdre en les nits de dimecres, dijous i divendres són els nostres increïbles menús degustació. Cadascun dels nou menús que hem creat es compon d’alguns dels nostres millors plats i especialitats, elaborats amb amor a la nostra gastronomia, i sempre amb els millors productes. Els nostres menús degustació són una les propostes gastronòmiques més interessants que podràs trobar en els restaurants a la zona de Sant Feliu.

 

Mesón Gallego: un dels millors restaurants a Sant Feliu i voltants

Si busques una oferta gastronòmica honesta, en la qual prevalgui la qualitat del producte, El Mesón Gallego és un dels millors restaurants a l’àrea Sant Feliu per a tu. Tot això, a més, en un ambient relaxat i natural en el qual et sentiràs totalment al teu gust.

El servei que oferirem als nostres clients en els nostres menjadors sempre és proper i atent. El nostre principal objectiu és la satisfacció dels nostres clients. L’ingredient secret per aconseguir l’ambient distès que estàs buscant és dispensar un servei amable i eficaç en els nostres salons i terrasses.

Fes ara la teva reserva al Mesón Gallego de Sant Just tant si vols venir amb la teva parella com si véns amb un grup d’amics o familiars. T’esperem.

La recomendación de la semana…

 

APORTAT PER A

Dolores Souza

 

 

“Gaudi de la millor carn gallega acompanyada dels pebrots de Padró.”

 

INFORMACIÓN IMPORTANTE!
Queremos informar a todos nuestros clientes que ya tenemos abierta la terraza y el local, ademas seguiremos con el servicio a domicilio y para recoger.
Cumpliendo con la nueva normativa para hacer frente al COVID-19 tendremos de momento aforo limitado.
Estos son los horarios y condiciones:
Horario de envíos y recogida: de 13 a 16
De lunes a viernes:  Menú y carta
Domingos: carta

Restaurante
De lunes a viernes: Menú y carta
Domingos: carta
Cenas: Miércoles, Jueves y Viernes
Aceptamos pedidos con días de antelación
Envíos sin coste adicional – Somos especialistas en arroces
Datos de contacto: Teléfono fijo 934 730 608 // Móvil y Whatsaap al 629 037 755
Email. mesongallegopedidos@gmail.com
Cumplimos con todas las  normas de seguridad y prevención. Solo se entregara en el local los pedidos que se hayan pedido con anterioridad.