Mesón Gallego
a Sant Just

 

 

Esculli entre una gran varietat de plats elaborats amb productes de màxima qualitat i denominació d’origen certificada.

 

 

Mesón Gallego a Sant Just

 

 

Al nostre Mesón Gallego en Sant Just t’ofereix una experiència gastronòmica d’alta qualitat que no pots deixar de conèixer. Les especialitats del Mesón Gallego de Sant Just Desvern inclouen els arrossos —arròs negre, arròs caldós de llamàntol, paella de marisc, etc.—, que podràs degustar en el restaurant o, si ho prefereixes, els pots demanar per portar, calderetas, mariscs i altres productes estavella de la gastronomia gallega com les seves carns. Per a les nits del dimecres, dijous i divendres a Sant Just Desvern, Mesón Gallego et proposa un pla molt especial: veuen amb la teva parella o amb els teus amics a gaudir dels nostres menús especials de degustació que et permetran gaudir d’una gran varietat gastronòmica adaptada a tots els gustos. Oferim fins a nou menús que combinen moltes de les nostres especialitats que et faran gaudir de la taula com fa temps que no ho fas. El restaurant ideal per tapearSant Just es el Mesón Gallego. Si el que cerques és una mica més informal per a una nit amb amics o família et proposem un sopar “de tapes” per compartir que, a més, podràs acompanyar amb la nostra cuidada selecció de vins o cerveses.

 

Gaudeix del millor ambient en la Fonda Gallego en Sant Just

El millor ambient per gaudir d’un bon sopar o esmorzar a Sant Just Desvern ho trobaràs al Mesón Gallego. En el nostre restaurant podràs trobar no solament els millors plats i tapes per compartir sinó que et trobaràs a les teves amples en un ambient relaxat i distès, ideal per passar una bona estona entre amics. Disposem d’amplis salons i terrasses en les quals podràs gaudir del millor de la gastronomia gallega i ibèrica de la millor forma possible, tant si véns en parella com si formeu grups nombrosos. És, sens dubte, un dels millors restaurants a Sant Just Desvern. A més, el nostre servei és absolutament amable i professional. Al Mesón Gallego de Sant Just Desvern et sentiràs gairebé com a casa. Reserva una taula avui mateix i veuen a gaudir d’una vetllada molt especial, degustant la nostra cuina en un ambient molt agradable.

 

 

La recomanació de la setmana…

 

 

APORTAT PER

Dolores Souza

 

 

“Gaudi de la millor carn gallega acompanyada dels pebrots de Padró.”

 

INFORMACIÓN IMPORTANTE!
Queremos informar a todos nuestros clientes que ya tenemos abierta la terraza y el local, ademas seguiremos con el servicio a domicilio y para recoger.
Cumpliendo con la nueva normativa para hacer frente al COVID-19 tendremos de momento aforo limitado.
Estos son los horarios y condiciones:
Horario de envíos y recogida: de 13 a 16
De lunes a viernes:  Menú y carta
Domingos: carta

Restaurante
De lunes a viernes: Menú y carta
Domingos: carta
Cenas: Miércoles, Jueves y Viernes
Aceptamos pedidos con días de antelación
Envíos sin coste adicional – Somos especialistas en arroces
Datos de contacto: Teléfono fijo 934 730 608 // Móvil y Whatsaap al 629 037 755
Email. mesongallegopedidos@gmail.com
Cumplimos con todas las  normas de seguridad y prevención. Solo se entregara en el local los pedidos que se hayan pedido con anterioridad.