Carta català

Entrants Freds

Anxoves  de L´Escala

Salpicón de Marisc

Salpicón de Pop

Espàrrecs Gruixuts amb Dos Salses

Espàrrecs amb Pernil de Gla (Bellota)

Margallons (Palmitos) amb Roquefort

Esqueixada de Bacallá

Escalibada amb Anxoves de L´Escala

Amanida de Tonyina

Amanida Mesón Gallego

Amanida amb Formatge de Cabra al Forn

Cóctel de Gambes

Torrada de Pernil de Gla (Bellota)

Torrada d´Anxoves de L´Escala

Pernil de Gla (Bellota)

Entrants Calents

Brou Gallec

Sopa de Peix

Sopa de Marisc

Ous Trencats a l´Estil Mesón

Pebrots del Padrón

Truita de Gambes

Mil Fulles de Carbassó, Pernil i Girgoles amb Formatge de Cabra al Forn

Mil Fulles d´Albergínia(Pate de Foie, Bolets i Sobrassada amb ous de Guatlla)

Carxofes Farcides amb Vieiras i Gambes al Forn

Bunyols Casolans de Bacallà

Croquetes Casolanes de Pernil Iberico

Croquetes Casolanes de Musclos

Carns

Mitjana de Vedella Gallega(Suprema 550grs)

Entrecot de Vedella Gallega (Suprema 350 grs)

Mitjana de Buey Gallec (550 grs)

Filet de Vedella Gallega (Suprema)

Filet amb Foie i Salsa de Gerd

Filet amb Foie i Formatge de Cabra

Costelles de Lletó

Lacón amb Grelos, Caxelos i Xorizo

Espatlla o Pota de Cabrit al Forn(per encarrec)

Costelles de Cabrit a la Milanesa

Suplement de Salses (Roquefort i al Pebre)

Peix

Pescadito Frito con Pimientos Rojos y Huevos Fritos

Parrillada de La Casa

Lenguado al Gusto

Merluza a la Plancha

Merluza a la Gallega, Vasca o Marinera

Rodaballo a la Plancha

Rodaballo a la Gallega, Vasca o Marinera

Rape a la Plancha

Rape a la Gallega, Vasca o Marinera

Bacalao a Mousse de All i Oli

Bacalao a la Gallega

Bacalao con Salsa de Puerros y Almendras

Pulpo a la Gallega (A Feira)

Marisc

Chipirones a la Andaluza

Calamares a la Plancha o Romana

Calamares al Estilo Mesón

Sepia

Nécoras (unidad)

Navajas Gallegas

Almejas Gallegas

Cañaillas

Berberechos

Cigalas

Gambas de Palamós

Almejas Gallegas con Pulpo

Mejillones Gallegos al Vapor o a la Marinera

Especialitats

Arròs Negre

Arròs Caldós de Bogabante

Caldereta de Bogabante

Paella de Marisc (per persona)

Paella de Bogabante

Fideua

Llagosta Vermella Gallega (per encarrec)

Bogabante Gallec (per encarrec)

Percebes Gallecs (per encarrec)

*Fem Paelles i Fideuas per a dur

 Vins

ID-10097304

Vins blancs

Catalans

Viña Sol 3/4l.

Viña Sol 1/2l.

Blanc Pescador

Blanc de Blancs

Temps de Flors Sumarroca

Viña Esmeralda

Ermita d´Espiells Juve Camps

Gallegos

Albariño Terras Vellas

Vino Turbio Mesón Gallago

Albariño Torre Moreira 3/4l.

Albariño Torre Moreira 1/2l.

Godello Vadesil

Albamar Albariño

Sameirás Blanco

Quinta Datapias Trexadura

Altres

Monopole Rioja

Kühling Gillot Qvinterra – Alemania

Verdejo Afortunado

Vins rosats

Penedés

Sumarroca

Torres de Casta 3/4l.

Torres de Casta 1/2l.

Crestarrosa 3/4l.

Altres

Las Campanas (Navarra)

Caves

Juve y Camps Reserva Familia

Sumarroca Brut Nature

Codorniu Brut

Riojas

Rioja Conde de Valdemar Crianza

Rioja Lan – Crianza

Rioja Marqués de Cáceres 1/2l.

Rioja Marqués de Cáceres – Crianza

Rioja Viña Izadi

Rioja Campillo – Crianza

Rioja Luís Cañas – Reserva

Tentenublo Tinto-Rioja (Alavesa)

Pago de Carrovejas

Altres

Ritme –D.Origen El Priorat

Montsant Acustic –D.Origen El Priorat

Bernat Oller – Plà de Bages

Finca Sabreño Toro – Zamora

Finca Sobreño Toro 1/2l. – Zamora

Atteca – Aragón

Enrique Mendoza – Alicante

Mencia Tapis 10 – Galicia

Fusco- Ribeira Sacra (Galicia)

Sameirás Tinto – Ribeiro (Galicia)

Jean Marc Boillot Bourgogne Rouge – Borgoña (Francia)

Barbazul – Cádiz