Menús 

 Esculli entre els nostres menús

 

 Els Menús del Mesón Gallego

Menú 1: 30€ per persona

Reserva prèvia, mínim 4 persones.

PERNIL DE GLA

BUNYOLS CASOLANS DE BACALLÀ

XIPIRONS ANDALUSA

OUS TRENCATS AMB BOTIFARRA

PA AMB TOMÀQUET

***

ENTRECOT VEDELLA GALLEGA

LLUÇ A la GALLEGA

***

COCA DE PASTA FULLADA I CREMA CASOLANA

**

VI TÈRBOL I RIOJA

REFRESCS I AIGUA

CAFÈS

*

 

Menú 2: 30€ per persona

Reserva prèvia, mínim 4 persones..

OUS ESTRELLATS ESTIL MESÓN

CROQUETES CASOLANES DE PERNIL

CALAMARS ESTILO MESON

LANCON GALLEC

PA AMB TOMÀQUET

***

BACALLÀ AMB SALSA DE PORROS I AMETLLES

XAI Al FORN

***

PASTÍS DE FORMATGE I NABIUS

**

VI BLANCO I NEGRE RIOJA

REFRESCS I AIGUA

CAFÈS

*

 

Menú 3: 45€ per persona

Reserva prèvia, mínim 4 persones.

PERNIL DE GLA

POLP GALLEC

XIPIRONES ANDALUSA

BUNYOLS DE BACALLÀ

PA AMB TOMÀQUET

***

RAP A la BASCA

MITJANA DE VEDELLA GALLEGA

***

COCA DE PASTA FULLADA CASOLANA DE XOCOLATA

PASTÍS DE SANTIAGO

**

VI BLANCO GALLEGO I RIOJA CRIANÇA

REFRESCS I AIGUA

CAFÈS

*

 

Menú 4: 40€ per persona

Reserva prèvia, mínim 4 persones.

CROQUETES CASOLANES DE PERNIL IBÈRIC

BUNYOLS DE BACALLÀ CASOLANS

CALAMARS AMB MONGETES I ESPÀRRECS

CLOÏSSES AMB SALSA VERDA

PA AMB TOMÀQUET

***

TURBOT MARINERA

ESPATLLA DE CABRIT

***

VI VERDEJO I MENCIAS NEGRE

REFRESCS I AIGUA

CAFÈS

 

Menú 5: 35€ per persona

Reserva prèvia, mínim 4 persones..

PERNIL DE GLA

BUNYOLS DE BACALLÀ CASOLANS

MUSCLOS MARINERA

AMANIDA AMB FORMATGE DE CABRA

PA AMB TOMÀQUET

***

TURBOT MARINERA

COSTELLA DE CABRIT O DE DE LLET

***

CANUTILLOS DE CREMA CASOLANS

***

MENCIAS BLANCO, MENCIAS NEGRE

REFRESCS I AIGUA

CAFÈS

Menú 6: 30€ per persona

Reserva prèvia, mínim 4 persones.

OUS ESTRELLATS A l’ESTIL MESÓN

BUNYOLS CASOLANS

CALAMARS ESTILO CANTÀBRIA

CLOÏSSES MARINERA

LACON CACHELOS

PERNIL DE GLA

PA AMB TOMÀQUET

***

PASTÍS DE SANTIAGO O PASTÍS DE FORMATGE

***

VI TÈRBOL,RIOJA

AIGUA

REFRESCS

CAFÈS

 

Menú 7: 25€ per persona

Reserva prèvia, mínim 4 persones.

OUS TRENCATS AMB BOTIFARRA

XIPIRONS A l’ANDALUSA

CALAMARS ESTILO CANTÀBRIA

MUSCLOS MARIERA

LACON GALLEGO AMB CACHELO

CROQUETES DE PERNIL DE GLA

PA AMB TOMÀQUET

***

FLAM CASOLÀ  O PASTÍS SANTIAGO

***

VA VENIR TÈRBOL, RIOJA, REFRESCS I AIGUA

CAFÈS

 

Menú 8: 50€ per persona

Reserva prèvia, mínim 4 persones.

PERNIL DE GLA

CLOÏSSES MARINERA

POLP GALLEC

PA AMB TOMÀQUET

***

ARRÒS CALDÓS DE LLAMÀNTOL

PAELLA DE MARISC

***

PASTÍS DE FORMATGE CASOLANA

***

REFRESCS, AIGUA

ALBARIÑO, RIOJA CRIANÇA

***

CAFÈS

 

Menú 9: 25€ per persona

Reserva prèvia, mínim 4 persones.

OUS ESTAVELLATS A l’ESTIL MESÓN

BUNYOLS CASOLANS

XIPIRONS A l’ANDALUSA

CALAMARS ESTILO CANTÀBRIA

MUSCLOS MARIERA

LACON GALLEGO AMB CACHELO

CROQUETES DE PERNIL DE GLA

PA AMB TOMÀQUET

***

FLAM D’OU O PASTÍS SANTIAGO

***

VI TÈRBOL, RIOJA CRIANÇA

AIGUA

REFRESCS

***

CAFÈS

 

Disposem de Menú Infantil. Consulti’ns

 

 

La recomanació de la setmana…

 

 

APORTAT PER

Dolores Souza

 

 

“Gaudi de la millor carn gallega acompanyada dels pebrots de Padró.”

 

Faci ara la seva reserva trucant al 934 73 06 08

O ompli el següent formulari
Anar al formulari de reserves